tiistai, 14. tammikuu 2014

perjantai, 25. tammikuu 2008 Kiukkua ja rähinää

perjantai, 25. tammikuu 2008

Kiukkua ja rähinää

Tänään on taas yksi niistä päivistä, että tekisi mieli karata takaovesta.

Joka päivä teen ruokaa ja joka päivä jonkun mielestä jossain on jotain, mistä mä en tykkää; onks siin sieniä, tonnikalaa, tomaattia, sipulia jne...lista on loputon. Oonkö mä syöny tota ennen, söikö veli tota pienenä jne....Näinpä suuntasin jo aamulla kirjastoon hakemaan kokkauskirjoja, että saatais jotain vaihtelua tähän ruokaan. Löysinkin muutaman kirjan; Makuja maailmalta,Venäläinen keittiö jne...    Juhan mielestä vaihtelu virkistää, Julia oli vaiti (liekö järkytyksestä sanaton), mutta "pikku-riiviö" ei ollut kumpaakaan. Klo on 20:48 ja edelleen syömättä. Satuin tekemään makkara-stroganoffia ja kaikille muille se maistui. Tähän asti olen antanut aina periksi, mutta nyt en anna. Ruokaa oli lautasella vain nimeksi ja sekään ei mennyt alas. Lautanen on jääkaapissa ja kun tarpeeksi suolet kurisee, niin antaiskohan periksi. Jos ruokalautasen eteen kuolee nälkään, niin sitten antaa mennä (enpä mä tietenkään semmoista anna tapahtua, mutta nyt saa kärsiä kyllä huomiseen asti). En mä tajua, miten joku voi olla tommonen NIRPPIS!!!!

Tänään niillä, siis Joonan  luokalla oli juhlat. Aakkoset oli kaikki käyty nyt läpi ja siitähän ope järjesti niille kemut, johon jokainen sai tuoda jotain naposteltavaa yhteiseen herkkupöytään. Ihania juttuja tuommoiset. (yritän hiljentää omaatuntoani ajattelemalla, ettei se poikanen ole ilman mitään suuhunpantavaa ollut, kun on herkkujakin päässyt napsimaan)

1237296.jpg

Toisaalta: Voiko tolle rääpäleelle olla vihainen(?????) Koulusta tullessa pipo vinossa, reppu roikkuu, toinen hiha heilui tyhjänä, lahkeet kurtussa ja kenkäkin putosi jalasta S-Marketin pihassa puhumattakaan siitä pienestä tipasta nenänpäässä. VOI ja tällä kertaa olen , mutta odotetaan nyt yön yli, miten äidin sydän käyttäytyy.

Huomenna tai sunnuntaina otan tähän käsittelyyn vintiö nro.2Edellinen oli vintiö nro.1

Kommentit

Ladataan...