tiistai, 14. tammikuu 2014

sunnuntai, 27. tammikuu 2008 Jääräpää mikä jääräpää

sunnuntai, 27. tammikuu 2008

Jääräpää mikä jääräpää

Arvatkaas kuin mun maukkaan stroganoffin kans kävi?    No roskiinhan se päätyi. Lauantai- aamulla vielä yritin tyrkyttää sitä, ja jopa kaksi lusikallista olis riittänyt, mut ei niin ei. Lapsille oli luvattu, että mennään hampurilais-aterialle Teboilille joten sinne menivät vain Jussi ja Julia. Sen verran mua suivaannutti tuo kiukuttelu.

Yön yli silloin mietittyäni, että mitenkäs nää tilanteet jatkossa hoitais, sain omasta mielestä hyvän idean: Siis molemmat tai siis kaikki pennut saa valita KAKSI ruokalajia, jota ei tarvitse syödä. Kaikkia muita on edes maistettava.

Jussillatonnikala ja sienet

Joonallase stroganoffi(sai siis siitä ikuisen trauman jasienet(joita ei ole ikinä joutunut syömään)

Julia pelasti päiväni: On kaikki ruokainen       

deco106.gif
 

Löysin niistä kirjoista ihania ruoka ohjeita, joten saapa katsoakuinka meidän poppoo niihin suhtautuu. Tänään on täytettyjä pastarullia: Kinkku-sipuli-mausteseoksella täytettyjä lasagnelevyjä (levyt kiehautetaan sen verran, että niitä voi rullata) rullat vuokaan ja päälle juustokastiketta ja uuniin. Salaattia ja tuoretta patonkia. Lasagne on niiden herkkua joten...Yritän ainakin parhaani.

Jos nyt on  nirppu-nassuja ruokapöydässä, niin ens viikolla onkaurapuurolinja

Lupasin lapsukaiset tänään elokuvateatteriin. Aivan oikein. Täällä on semmoinenkin mahdollisuus. Toisin sanoen Kunnantalon sali muuttuu aina viikonloppuisin näyttämöksi ja tänä viikonloppuna siellä esitetään Röllin sydän.

Yritetään pysyä ajan rattaissa kiinni. Täytyy tietää mistä tuo suuri maailma puhuu.

 Ens viikolla onkin laskiaismyyjäiset seurakunnassa. Tarjolla on hernekeittoa ja lupauduin väsäämään laskiaispullat. Ei oo kyllä hajuakaan kuinka paljon 100-200???? Yritin houkutella äitiä apuun, mutta on siskonsa kanssa suunnitellut muuta menoa. 

Riiviö nro2  tullaan käsittelemään lähitulevaisuudessa.

Kommentit

Ladataan...